27 February 2016

FEBRUARY FAVS

Tervehdys Leviltä Pitkästä automatkasta selvittiin ongelmitta sujuvasti. Vietetään hiihtoloma taas perinteisissä merkeissä täällä Levillä lasketellen. Mun tuurilla onnistuin tulemaan kipeeks just näin loman kynnyksellä torstai-iltana kuumeen noustessa. Vielä yskä ja kurkkukipu vaivaa sekä olo on aika tukkonen, mutta parempaan päin oon menossa eikä kuumetta oo ollut torstain jälkeen. Toivottavasti huomenna pääsis jo laskemaan. Joka tapauksessa kiva olla jälleen täällä Pohjoisessa kauniissa maisemissa. Tällä kertaa halusin olla ajoissa liikenteessä kuukauden suosikkien kanssa, joten olkaa hyvät!

favs4

Suosikit koostui tässä kuussa aikalailla kosmetiikasta. Ensimmäisenä löytyy Lumenen pohjustusvoide, joka tasoittaa ihoa ja pitää meikin hyvin paikallaan. Mulla on rasvainen ihotyyppi, joten meikin pysyvyys tuottaa välillä ongelmia. Tää pohjustusvoide on tuonut ratkaisun mun pulmiin. Meikki pysyy paljon paremmin paikallaan ja lopputulos on siistimpi.

favs3

Labellon huulirasvat on aina ollut mulla kovassa käytössä ja nyt oon löytänyt ehdottoman suosikin. Care & Colour sävyssä Rose kosteuttaa reippaasti ja jättää kivasti myös väriä huulille. Tuoksussakaan ei oo moittimista.

favs

Vielä kolmantena kosmetiikkasuosikkina Seductive Pink-sävyinen Max Factorin poskipuna, joka antaa kasvoille kivasti väriä ja hehkua. Kasvot näyttää paljon raikkaammilta poskipunan lisäämisen jälkeen.

favs2

Voitin eräästä kilpailusta Urbanearsin kuulokkeet, joiden käyttö vaatti hetken totuttelua, sillä käytössä on aina ennen ollut nappikuulokkeet. Nyt oon kuitenkin aivan ihastunut näihin. Niin ulkonäköön kuin äänenlaatuunkiin.

Miten te vietätte/vietitte teidän hiihtolomaa? Entä ootteko pysyneet hyvin terveenä?


-Viivi 

8 comments :

 1. Älyttömän kiva postaus! :-) Oon tota Lumenen primeriä halunnut koittaa jo jonkun aikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sofia :) Kannattaa testata, mulla ainakin toiminu erinomaisesti!

   Delete
 2. Mä oon noita Max factorin poskipunia kattellut ja ne näyttää ihan sairaan kivoilta! Pakko käydä jossain vaiheessa ostamassa tommonen jossain sävyssä :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näyttää hyvältä myös iholla ja tuntuu hyvältä. Suosittelen! :D

   Delete
 3. Ihanan sävyinen tuo poskipuna ja hyviä kuvia sulla! :)
  http://pinkxpineapple.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon! Mäki oon tykästynyt siihen:)

   Delete
 4. Valitettavasti muutama päivä sitten iski kova flunssa.. Mulla hiihtoloma loppuu maanantaina ja loppuloma menee varmaankin sitten parannellessa oloa. :)

  Labellon huulirasvat on joo todella hyviä oolleet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi miten huono tuuri sulla kävi :( Toivottavasti sun olo on jo parempi!

   Delete