25 August 2015

TUESDAY GREETINGS

Heippa ♥ Tällä kertaa kirjoittelen teille kynttilänvalosta ihan vain kuulumisten parissa. Viime postauksesta on kerennyt vierähtää useampi päivä, kuin tarkoitus oli. Pahoittelut siitä. Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi sain onneksi järjestettyä hetken aikaa istahtaa tähän koneen äärelle kirjoittamaan teille musiikin kera. 

Koulu on lähtenyt kunnolla käyntiin ja harrastuksetkin on päässyt vauhtiin. Menoa riittää tunnilta toiselle, salilta tanssiin, soittotunnillta lenkille. En silti halua valittaa asiasta, sillä tykkään olla menossa. Koulun, harrastusten, sekä liikunnan lisäksi oon kerennyt olla kavereiden kanssa, ja viime viikonlopun vietin oikein mukavissa merkeissä Turun ja Naantalin suunnalla.

Kelitkin on suosinut viimeiset päivät, mikä on ihan mahtavaa. Pitkähihaiset paidat ja takit on saanut jäädä kotiin oottamaan, kun aurinko on lämmittänyt sen verran. Pian pitäisi kuulemma ruveta viilenemään, mutta ei siinä mitään. Syksystäkin löytyy omat hyvät puolensa!

IMG_8024
IMG_7989
IMG_7990
Yllä myös kuvat mun herkkuaamiaisesta. Tiistai ei koskaa oo ollut mun lemppari viikonpäivä, mutta tän aamupalan jälkeen ei päivä voinut epäonnistua. Maustamatonta jogurttia mustikolla ja hedelmillä, keitetty kananmuna, smoothie, sekä iso kupillinen höyryävää kahvia.. Toivottavasti teilläkin oli hyvä päivä!

Mistä aiheesta haluisit seuraavan postauksen?

-Viivi 


13 comments :

  1. Tykkään hirveästi kuvista ja teksti vaikutti mielenkiintoiselta. Jään seuraamaan blogspotin puolella blogiasi. Käy katsomassa mun myös ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos, tervetuloa lueskelemaan blogiani:) Käyn kurkkaamassa myös sun blogin !

      Delete
  2. Ihania herkkuja <3 Houkuttelevat kuvat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, hyvä kuulla että myös näyttää herkulliselta ;D

      Delete
  3. Tuommoinen elämäni aakkoset postaus, jos et oo vielä tehny! Käy tsekkaa mun blogista enemmän ;) secretlifeanytime.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos hyvästä ideasta, koetan toteuttaa sellaisen postauksen mahdollisimman pian! :)

      Delete
  4. Todella kauniita kuvia sulla! :-)

    ReplyDelete
  5. Vitsi kun sulla on aina ihania kuvia ja pirteitä postauksia! :)

    http://kameranitakana.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti paljon! Tälläiset kommentit saa niin hyvälle tuulelle :)

      Delete