30 August 2015

ELÄMÄNI AAKKOSET

Heippa ♥ Takana on erityisen mukava viikonloppu Helsingissä ja nyt tulin toteuttamaan Elämäni Aakkoset-postausta jonkun teidän pyynnöstä. Toivottavasti tykkäätte!

Aurinko - Tottakai auringon lämpö, mutta myös se valo. Kesällä tietysti parhaita asioita on jatkuva auringonpaiste (paitsi ei tietysti aina täällä suomessa:D), mutta nyt syksyn tullenkin ne pienet hetket, kun auringon säteet pilkahtaa, kuten esimerkiksi auringonnousut ja -laskut ovat niin kauniita.

Blogi - Päivä päivältä tän blogin kirjoittaminen muuttuu vain rakkaamaksi harrastukseksi. Pääsen jakamaan ajatuksiaan, sekä toteuttamaan itseäni kuvin ja tekstein. Oman kehityksen huomaaminen on myös älyttömän inspiroivaa

Coffee - Kahvi antaa buustia päivään ja piristää huonompanakin päivänä. Rakastan myös höyryävän kahvin tuoksua.

Demi - Kalenterissa on merkattuna päivät, jolloin lehti ilmestyy postilaatikkoon. Kyseisenä päivänä on pyhittetty omaa aikaa Demin lukemiseen.

Elämä - Lyhyt, mutta sitäkin suurempi lahja.. Täytyy elää täysiä, tarttua tilaisuuteen ja nauttia hetkestä! Niin kuin Cheek sanoo: "Tää elämä on elämistä varten"

Fruits - Banaani, ananas, kookos, kiwi.. Kaikki maistuu!

Goji-marjat - Vei hetken totutella näiden marjojen makuun, mutta nykyään ne on kovalla käytöllä. Löytyy usein puurolautaselta, jogurtin seasta tai mukana smoothiessa.
IMG_9787

Harrastukset - Mun viikottaisiin harrastuksiin kuuluu tanssi, sali, lenkit, huilu- ja pianotunnit, sekä valokuvaus ja blogin kirjoittaminen. 

Ilotulitus - Ilotulitukset (varsinkin oikein isot) on mielettömän näköisiä!

Joulu - Joulussa & joulunajassa on jotain omanlaista salaperäisyyttä ja taikaa, joka on kaunista. Tykkään, kun saa koristella paikkoja, käydä jouluostoksilla joululaulujen soidessa, leikkiä huoneessa tonttua lahjoja paketoiden yms.

Kielitaito - Hyödyllinen taito. Hallitsen mielestäni englannin ja ruotsin kielet hyvin, mutta haluan silti jatkuvasti hioa taitojani, sillä tiedän tarvitsevani ainakin englantia tulevaisuudessa. Haaveilen myös joskus puhuvani italiaa tai espanjaa.

Laskettelu - Talven tullessa pääsee taas rinteeseen ja hiihtolomalla toivottavasti Leville.

Matkustaminen - Suomessa ja ulkomailla. Oon sellaista tyyppiä, että haluan nähdä mahdollisimman paljon ja matkustaan niin moneen paikkaan kuin vain on mahdollista.

Nauru -  Nauru pidentää ikää.. Toivottavasti asia on näin!
IMG_9781

Onnellisuus - Onnellisuus lähtee pienistä ja yksinkertaisista asioista. Pitäisi opettella olemaan useemmin onnellinen ihan tavallisista arkisita asioistakin.

Puuro - Mun joka-aamuinen aamupala. En osaa enään aloittaa päivääni ilman puuroa. Helppo, nopea, ravitseva ja maukas ruoka.

Quotes - Puhelimeni valokuvakansio täyttyy aina useista quoteista, joita we♥it:stä löydän. Niin inspiroivia sanoja, jotka antaa voimaa.

Raikkaat lakanat - Mikä onkaan parempaa kuin päästä nukkumaan siivottuun huoneeseen ja puhtaan raikkaisiin lakanoihin!

Suomalaisuus - Vaikka ulkomailla jonkin aikaa asuminen on haaveissa, oon kiitollinen siitä, että oon syntynyt hyviin oloihin Suomeen. Ei sitä aina edes tajua miten hyvin asiat täällä on ja kuinka etuoikeutettu on, kun saa esimerkiksi käydä koulua ja on toimiva terveydenhuolto. 

Terveys & hyvinvointi - Molemmat hyvin tärkeitä ja sellaisia asioita, joista oon kiitollinen. Aina ei välttämättä osaa tarpeeksi arvostaa esim. sitä, että pystyy liikkumaan ilman mitään rajotuksia. Terveellisesti elämällä jaksan ja voin paljon paremmin. 

Urheilu - Jatketaan edelliseen liittyen. Urheilu kuuluu mun jokapäiväisiin harrastuksiin mm. tanssin, salin ja lenkkeilyn merkeissä. Se on erittäin suuri ja tärkeä osa mun elämää. Treenaus saa mielen aina paremmaksi ja onnistuneen treenin jälkeen fiilis on ihan mieletön!
IMG_9795


Valokuvaus - Suvussa kulkeva valokuvaaminen on peritynyt myös mulle ja oon jo usean vuoden ajan ollut kiinnostunut siitä. Myös tässä asiassa haluun kehittää itseäni.

White - Lempivärini, kaunis & tyylikäs valkoinen. Suosin valkoisia värejä lähes missä vaan, niin sisustuksessa, kuin pukeutumisessakin. 

X - Ekana mieleen tulee matikan laskut & yhtälöt, joita meillä on ollut ihan kiitettävän paljon tänä syksynä.

Yhdyssanat - Oon niin surkea niissä. Mua itseänikin ärsyttää, kun en oo koskaan oppinut yhdyssanoja kunnolla. Pitäisi varmaankin vähän tsempata niiden kanssa.

Zzz - Uni ja lepo on tärkeää urheilun ja terveellisen ruokavalion lisäksi. Rakastan nukkumista! Pitkät yöunet ja päiväunet on mun juttu.

Åland - Ahvenanmaa, paikka, jossa en oo koskaan ollut, mutta jonne haluaisin mennä käymään. 
Äiti - Oma äiti, joka on tukena ja turvana elämässä
ö" - Kuuluu mun päivittäiseen sanavarastoon
IMG_9761

Mitä tykkäsitte tälläisestä postauksesta?

-Viivi 

8 comments :

 1. Ihana, ku olit keksiny kaikkiin kohtiin jotain :-D toi "öö" ♥ Tää oli kiva postaus. Täs oli tosi paljon sellasta syvällistä ajattelua, mitä mun mielestä ei kovin usein tällaisissa haasteissa oo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon kommetistas ♥ Ihana kuulla, että oli kivaa luettavaa ja onnistuin kirjoittaa normaalia syvemmin :)

   Delete
 2. Tosi kivasti toteutettu postaus ja ihanat kuvat!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihanaa luettavaa!! <3

  ReplyDelete
 4. Niin ihana banneri ja ulkoasu sun blogilla! Ja tää postaus oli tosi kiva ja mielenkiintoinen lukea:)

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että oli lukemisen arvoista tekstiä :)

   Delete