09 August 2015

LANDELLA

Heippa ♥ Terkkuja tien päältä. Oon autossa matkalla Tampereelle, jonne jään ens yöksi. Huomenna mennään tyttöjen kanssa leffaan, shoppailemaan ja sään salliessa myös rannalle.

Kesätyöt sain perjantaina päätökseen, joten tää viikonloppu on vietetty aurinkoisissa merkeissä mökkeillen ja akkuja lataillen Sysmässä.  Kelit todellakin suosi meitä koko viikonlopun. Sen verran lämmintä oli, että tälläinen vilukissakin viihtyi järvessä pulikoimassa. Onnistunut viikonloppu reissu siis, johon mahtui uimista, aurinkoa, kuvailua maalaismaisemissa, nukkumista, yhdessäoloa sekä lenkkeilyä niin juosten, kuin pyöräillen. Käytiin tänään myös tsekkaamassa, kun Satin Circus veti joka kesäisen Sysmä-keikkansa kauniissa maisemissa. Keikasta jäi hyvä fiilis ja oli kiva nähdä poikia pitkän tauon jälkeen. 

Tänään käytiin räpsimässä veljen kanssa kuvia pellolla, joista löytyi myös onnistuneita otoksia. Voin vaikka ens viikon puolella laitella niitä tänne lisää paremalla ajalla, mutta tähän loppuun vielä pari niistä!
IMG_9226
IMG_9189
IMG_9228
IMG_9190
IMG_9278
IMG_9327
Millaisissa merkeissä te vietitte viikonlopun?

-Viivi 

12 comments :

 1. ihania kuvia! Ja tosi kiva asu :-)

  ReplyDelete
 2. Oi, miten nättejä kuvia <3 oma viikonloppu meni Lintsillä ja rentoja kävelylenkkejä tehden.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoos<3 Mukavalta viikonlopulta kuulostaa:)

   Delete
 3. kivoja kuvia! ja toi valkee kimono (tai mikä onkaan) on ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ! Mäkin tykkään ja sitä onkin tullu käytettyy useesti tänä kesänä:D

   Delete
 4. Ihania kuvia, oot tosi nätti :-)

  ReplyDelete