11 March 2018

NEW COSMETIC & SHOES

Ihanaa sunnuntaita sinne kaikille Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rentouttava viikonloppu, mulla on ainakin ollut. Viikon päätteeksi halusin tulla kirjoittelemaan uutta postausta. Ajattelin pitkästä aikaa kuvailla muutamia ostoksia, joita tein viime kuun aikana. Hope you like it!

IMG_4581

Ihan ekana pari kosmetiikkahankintaa. Oon varmaan joskus aiemminkin maininnut, että Essien lakat on ehdottomasti mun lemppari kynsilakkoja. Mun essie-kokoelma sai täydennystä, kun ostin uuden lakan topless & barefoot. Tätä on tälläkin hetkellä kynsissä. L'oréalin mattahuulipunan sävyssä 633 Moka Chic ostin Wanhoja varten jo jokin aika sitten ja se on ollut siitä asti lähes päivittäisessä käytössä. Niin nätti sävy, joka kestää huulilla pitkään!

IMG_4624

Kevättä varten mulla on odottamassa nämä uudet ihanat kengät, jotka löysin Levin reissulla. Kyseiset kengät lähti mukaan matkaan Rovaniemen Skopunktenista. Mun puolesta noi lumet voi jo sulaa ja kevät saisi tulla, niin pääsisi käyttämään näitä ja muita kivoja kevätkenkiä.

IMG_4592

Ja vielä viimeisenä tämä Garnierin uutuus-kasvonaamio. Tämäkin tuli ostettua hiihtolomalla ja se on siitä asti odotellut testaukseen pääsyä. Luultavasti tänään illalla maski pääsee vihdoin kokeiluun.

Oliko tällainen ostospostaus kiva pitkästä aikaa?

- Viivi 

4 comments :

  1. Tosi kauniita kuva ja kiva blogi sulla, jään seurailemaan :) Mä oon testaillut noita Garnierin naamioita useampiakin ja oon kyllä tykännyt!

    https://jasminsevgi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia oikein paljon ja tervetuloa seurailemaan <3 Oi kiva, mäkin kyllä tykästyin tohon naamioon!

      Delete
  2. Tosi kivan näköiset kengät <3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti paljon, kiva että tykkäät <3

      Delete