14 January 2018

VIA IPHONE

Moi ♥  Oon just autossa tulossa rinteestä. Päästiin avaamaan tänään laskettelukausi ja nyt aloin malttamattomana jo odottamaan peristeistä hiihtolomareissua Leville, hah! Tuntuu kyllä poskissa, että on ulkoillut kunnolla pitkästä aikaa. Ajattelin tänään taas avata hiukan puhelimen kuvagalleriaa, sillä näistä postauksista on kovasti tykätty ja niitä on myös mukava toteuttaa. 

phonepic

1. Kauden eka laskupäivä ikuistettuna hissiselfieeseen äitin kanssa. 2. Perjantai-iltaa viettämässä leffassa. Solsidan-fanina suosittelen ehdottomasti käymään tsekkaamassa kyseisen leffan. Huippu hauska! 3. Vihdoin monen vuoden jälkeen kävin testaamassa Friends & Brgrs -ravintolan Tampereella ja luultavasti tuun käymään siellä joskus uudestaankin. 4. Nostalginen fiilis äikäntunnilla, kun valmistauduttiin ensiviikon päiväkotivierailua varten lukemalla satuja ja joukossa oli yksi tuttu kirjata omasta lapsuudesta!

phonepic_2-2


1. Uusi vuosi ja uusi treenimotivaatio 2. Nyt kyllä taas kerran tekisi mieli sushia ja Itsudemon buffetia. 3. Tänä jouluna saatiin perinteisen kuusen sijaan ihastella pahvilaatikkokuusta, jonka sisältä löytyy tulevan kylppärinkaappeja. Remonttia odotellessa. 4. Näytöspäivän tunnelmia.

phonepic_3

1. Kaunis maisema kävelyltä Tukholman rantakadulta 2. Lomatunnelmissa ja lempparitakki <3 3. Treeniä, treeniä! 4. Tääkin vähän vanhempi kuva Ruotsista. Siitä syystä, että matkakuume on taas kova.

Mitäs tykkäsitte tällä kertaa?

- Viivi  

6 comments :

  1. Tosi nättejä kuvia! Varsinkin noi ruokakuvat, sillä ne aiheutti mulle nälän hah :D

    ReplyDelete
  2. Nämä postaukset on miun ainaisia lemppareita! Taas kerran ihania kuvia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa kuulla ja kiva jos oli taas kerran mieluinen postaus <3

      Delete
  3. Ootpa kivoja kuvia tullut napsineeksi <3 Mun mielestä tämmöiset postaukset on kyllä kivoja - jotenkin pääsee paremmin sisälle bloggaajan elämään :) Jäin lukijaksi, ihana blogi sulla!

    http://erelkee.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mukavaa, että postaus oli sun mieleen. Kiitos paljon ja tervetuloa <3

      Delete