07 January 2018

NEW YEAR, FRESH START

Moikka ja erittäin hyvää uutta vuotta kaikille Toivottavasti teidän kaikkien vuosi on alkanut hyvissä merkeissä. Mä oon viettänyt viimeisiä lomapäiviä rennoissa tunnelmissa ja nyt päivä ennen loman loppumista avasin bloggerin pitkän tauon jälkeen. 

Ihanaa olla takaisin kirjoittamassa uutta postausta. Joulukuun alussa mulla oli  kamalasti inspiraatiota ja suunnitelmia erilaisten jouluaiheisten postausten suhteen, mutta toisin kävin. Sain huiman yhden postauksen julkaistua joulukuun aikana. Nyt vuoden vaihduttua ajattelin ottaa aivan uuden startin tähän hommaan ja aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

IMG_3638

Vuosi 2017 oli mahtava ja tapahtumarikas vuosi. Paljon hyvää tapahtui ja muutamat unelmatkin toteutuivat. Erityisesti mieleen painui Levillä vietetty hiihtoloma, pääsiäinen Vierumäellä, mielenkiintoinen kesätyö, pitkään haaveiltu New Yorkin reissu, ylipäätään onnistunut kesä keleistä huolimatta, syysloma Tukholmassa, Suomi 100 sekä kaikki kavereiden ja sukulaisten kanssa vietetyt hetket.

Ja välillä elämä tuo eteen haasteita. Vuoden aikana tapahtui joitain odottamattomiakin asioita eikä arki ollut aina ihan helppoa. Koulun ja kaiken muun elämän tasapainottaminen oli välillä haastavaa. Ajoittain stressilevelit oli huiman korkealla, päivät pitkiä ja tekemistä kauheasti. Varsinkin loppuvuosi oli melkoista härdelliä ja se oli yksi iso syy miksi musta ei kuulunut blogissa. Kaikesta tästä kuitenkin selvisi läheisten tuella. Oon erittäin kiitollinen kaikista ihmisistä, jotka oli messissä viime vuonna.

IMG_3635

No entä sitten vuosi 2018? Odotan innolla mitä alkanut vuosi tuo tullessaan. Muutaman kuukauden päästä tämä tyttö täyttää 18, autokoulua oon parhaillaan aloittamassa, Wanhatkin on jo ihan nurkan takana, tiedossa on erilaisia sukujuhlia, syksyllä vastassa on ensimmäiset kirjoitukset ja viimeinen vuosi lukiossa starttaa. Tuntuu jopa ehkä hiukan pelottavalta, kun miettii mitä kaikkea sitä on edessä, mutta enemmän mä oon innoissani. Tämän vuoden ehkä suurin tavoite on oppia elämään paremmin hetkessä, ottamaan siitä kaikki irti ja stressata vähemmän tulevaisuudesta.

Tavoitteena on myös palata tasaisempaan postaustahtiin ja olla aktiivisempi täällä blogissa. Haluan kehittää blogia ja oppia uutta. Tätä postausta kirjoittaessani tajusin miten kamala ikävä mulla on ollut tätä hommaa. Huomasin myös sen kuinka rakkaaksi bloggaaminen onkaan muodostunut. Haluan siis tänä vuonna tehdä blogin suhteen parhaani ja katsoa mihin se johtaa.

IMG_3636
Tsemppiä kaikille vuoteen 2018! Millaisia tavoitteita/lupauksia asetitte itsellenne täksi vuodeksi?


- Viivi 

6 comments :

 1. Ihana postaus! Kuvatkin oli jotenkin niin fresh. Miä en asettanut täksi vuodeksi mitään tavoitteita tai lupauksia, yritän vain nauttia elämästä ja jättää viime vuoden surut viime vuoteen. Tämä vuosi ainakin alkoi hyvin, kun läheiseni menivät kihloihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Vilma tuhannesti ihanasta kommentista <3 Toivottavasti onnistut nauttimaan mahdollisimman paljon tänä vuonna elämästä ja onnea näille sun läheisille sekä sulle ihanaa vuotta!

   Delete
 2. Hyvää uutta vuotta sinnekin! Mun uusi vuosi alkoi myös hyvissä merkeissä. Mä en tehnyt mitään lupauksia, pikemminkin muutaman tavoitteen, jotka toivon saavuttavan. 😊 Kivat nää kuvat muuten!

  piiakristiina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, mukava kuulla että sun vuosi on vaihtunut mukavasti! Mäkin tykkään nykyään mieluummin asettaa tavoitteita kuin lupauksia. Tuntuu, että sillä tavalla toteutan asiat varmemmin :D

   Delete
 3. Onpas ihania kuvia susta ♥ Sun tuleva vuosi ei kuulosta yhtään hassummalta, sillä kuulostaa siltä, että vuosi tuo sulle vaikka mitä kaikkea kivaa :') Myös mulla on tavoitteena pitää blogissa aktiivista postaustahtia yllä, sillä viime vuosi meni blogin kannalta niin ja näin, kun aikataulutus hieman petti... :'D Mitä nyt nopeasti sun blogia selailin, niin näytti sen verran hyvältä, että päätin liittyä lukijaksi :> Kivaa vuoden alkua sulle <3

  http://anskisss.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos älyttömästi tästä piristävästä kommentista <3 Jep kaikkea kivaa on tänä vuonna tiedossa. Toivottavasti saat sun tavoitteen suoritettua. Tsemppiä siihen, mäkin yritän parhaani mukaan olla aktiivinen täällä! Ihanaa, jos tykkäsit blogista ja tervetuloa ♥

   Delete