12 July 2017

SMOOTHIE BOWL

Hej Tervehdys täältä toiselta puolelta palloa. Meidän reissu on alkanut erinomaisesti. Paljon ollaan jo nähty ja paljon on vielä edessä. Välillä vieläkin on hankaluuksia uskoa, että mä ihan oikeesti oon täällä. Kaikki tuntuu niin isolta ja ihmeelliseltä. Rakastan tätä paikkaa valtavasti! Reaaliaikaisia reissufiiliksiä voi seurailla instagramin (@viiviliukkonen) ja snapchatin (@viiviviljaa) kautta.

Greetings from the other side of the earth. The beginning of our trip has been great. We have seen a lot and so many things are still ahead. Sometimes it's still hard to believe that I'm actually here. Everything feels so big and amazing. I love this place so much! Realtime vibes from the trip you can follow on instagram (@viiviliukkonen) or snapchat (viiviviljaa).

IMG_0039

Tänään oli kuitenkin tarkoitus tulla jakamaan teille herkullinen kesäresepti. Tämä mansikanmakuinen smoothie bowl on täydellinen esimerkiksi aamupalalle tai välipalaksi. Reseptikin on hyvin simppeli. Ei siis muuta kuin testailemaan!

Today I was coming to share you this one delicious recipe for summer. This strawberry smoothie bowl is perfect for instance as a breakfast or snack. The recipe is very simple so I recommend to go ahead and try it!

IMG_0030


- Mansikoita / Strawberries
- Soijamaitoa / Soy milk
- Maustamatonta jogurttia / Naturell yoghurt
- Kanelia / Cinnamon
- (Banaani / A banana)

IMG_0016
Ootteko kokeillut joitakin smoothie bowl reseptejä? / Have you tried any smoothie bowl recipes?


- Viivi 

4 comments :

 1. Monta kertaa olen miettinyt kokeilemista, mutta jotenkin se on aina jäänyt... Nyt voisin kyllä kokeilla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Munki harvemmin tulee kyllä tehtyä näitä. Miksiköhän koska nää kuitenkin on niin hyviä? :D

   Delete
 2. kuulostaapa hyvältä, täytyy pistää testiin tää resepti! :)
  veerakatariinv.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Toivottavasti on sunkin makuun tää resepti :)

   Delete