27 April 2017

BEAUTY CHALLENGE

Heips ♥ Oon piakkoin menossa nukkunumaan. Sitä ennen halusin kuitenkin tulla näpyttelemään tän postauksen valmiiksi. Uskon unen tulevan aika nopeasti, sillä tänään on ollut melko pitkä päivä. Huomenna on onneksi perjantai eikä vappuunkaan ole enää montaa päivää. Hassua miten aika menee niin nopeasti ja maanantaina on jo mun synttärit!

Tänään kuitenkin on vuorossa kosmetiikka-aiheinen postaus. Oon tömännyt monessa blogissa tähän kauneushaaste -postaukseen ja musta siinä on kiva idea. Halusin siis toteutaa omankin version kyseisestä haasteesta ja tässä se sitten tulee.


1) Varhaisin meikkimuistosi?

Ekana tulee mieleen, kun ala-asteikäisenä löysin äidin peitepuikon ja testailin sitä huulipunan lailla huulille. Onneks näiden vuosien aikana oon kuitenkin oppinut, että minne sitä peitepuikkoa kuuluu laittaa.


2) Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?

Useimmiten ainakin jokin huulimeikki ja/tai huulirasva, puuteri sekä kulmavaha. Lisäksi mulla on suurin piirtein aina laukussa mukana myös ripsientaivuttimet.

IMG_1567

3) Lempituoksusi?

Omistamistani tuoksuista varmaankin Hollisterin Wave -niminen tuoksu. Haluaisin kyllä kovasti hankkia Bossin The Scent for her -tuoksun, sillä se on jotain aivan täydellistä.


4) Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Jos ootte lukenut aikaisemminkin mun blogia, luultavasti ootte törmännyt siihen miten vannon riittävän vedenjuonnin nimeen. Muista siis pitää nesteytys kohdillaan ja hörppiä päivän aikana tarpeeksi vettä.


5) Uusin kosmetiikkalöytösi?

En oo hetkeen ostanut mitään uutta kosmetiikkaa. Uusin hankinta on jo tuo edellämainuttu Hollisterin hajuvesi ja siitä kyllä oon tykännyt paljon.

IMG_1590

6) Ikimuistoisin virheostoksesi?

Tulee mieleen vain eräs huulipuna, jota kerkesin käyttää ehkä vain kerran. En voinut sietää huulipunan hajua ja sain siitä päänsäryn, joten jouduin pistämään sen pois. Ei tullut vissiin kaupassa mieleen testata tuotteen tuoksua.


7) Meikkivoiteella vai ilman?

Vaihtelee ja pystyn aivan hyvin liikkumaan ilman meikkivoidetta, varsinkin kesäisin. Useimmiten esimerkiksi koulussa multa kyllä löytyy meikkivoidetta kasvoilta.


8) Eyeliner vai kynä?

Harvemmin teen rajauksia. Jos kuitenkin päädyn tekemää jonkinlaiset rajaukset, niin tartun eyelineriin.
IMG_1556

9) Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Kulmaväri ja -vaha sekä Sebamedin Liquid face & body wash. Tuolla kasvojenpesuaineella oon saanut mun ihon ja aknen pysymään kurissa. En osaa enää kuvitella käyttäväni muuta puhdistustuotetta.


10) Tuote, jota haluaisit kokeilla?

Mulla on vieläkin testaamatta Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow pomade -kulmaväri, joten se!

No mitä tykkäsitte tästä postauksesta?

- Viivi 

8 comments :

  1. Oikein kiva postaus! Mä tykkään myös paljon tuosa Hollisterin tuoksusta.

    jasmintuomi.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti paljon! Se on kyllä ihana tuoksu <3

      Delete
  2. Ihana postaus! Voisin itsekin toteuttaa tällaisen jossain vaiheessa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Vilma! Toteuta ihmeessä, mä ainakin mielelläni lukisin sen :)

      Delete
  3. Tosi kiva postaus! Tuosta Hollisterin hajuvedestä oon kyllä paljon kuullu, sitä olisi mukava päästä tuoksuttelemaan :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos Sini! Siitä sitten vain tuoksuttelemaan :D

      Delete
  4. Tää oli tosi kiva postaus lukea! Oon aina tykänny tämmösistä postauksista ja mua esim. kiinnostaa aina hirveesti muitten ihmisten arkimeikit ja mitä kelläkin on meikkipussissaan :D Tosi hyvä postaus siis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että oli mieluinen aihe sekä postaus! Kiitos paljon mukavasta kommentista <3

      Delete