23 October 2016

ATM FAVORITES

Mooi Vielä viimeset hetket lomaa jäljellä ja huomenna aika palata takas kouluun. Loma on sujunut mukavissa merkeissä. Oon kerennyt rentoutumaan, näkemään kavereita sekä tekemään kaikkea muuta mukavaa. Tässä postauksessa mainitsin uudet Nyxin tuotteet, joihin oon tykästynyt. Kysäisin löytyiskö kiinnostusta kyseisten tuotteiden esittelyyn täällä blogissa ja kyllähän teitä kiinnostuneita siellä vaikutti olevan. Mukaan ajattelin lisätä myös pari muuta tämän hetken suosikkia. 

viiviviljaa9378

Ensimmäisenä vuorossa siis mun uudet suosikit Nyxiltä. Koko merkki on mulle muutenkin uusi tuttavuus ja olin kuullut näistä tuotteista paljon hyvää palautetta ennen niiden hankintaa. Myös mä oon vakuuttunut merkin meikeistä. Oon jo useemman vuoden ajan luottanut Lumenen kulmageelin nimeen, mutta vaihto osoittautui kannattavaksi. Kulmat pysyy entistä paremmin kondiksessa pitkään. Myös soft matte-huulivoide on ollut aivan ihanaa, ja oonkin käyttänyt sitä mun huulilla lähes päivittäin.

viiviviljaa9012

Nämä Niken Air forcet on olleet kyllä mun ehdottomat lempparikengät kesän lopusta asti. Menee melkeinpä kaiken kanssa ja on mun jalassa melkein joka päivä. Yllätävän valkoisinakin on pysynyt nämä, kun ottaa huomioon käytön määrän. Aivan nappiostos!

viiviviljaa9406
Lisää kosmetiikkasuosikkeja. Syksyn tullen tykkään käyttää kynsissä ruskean sävyjä. Mun lemppareita tällä hetkellä on Essien lakat sävyissä Lady like & Sand tropez. Lakan päälle laitan Essencen geelilakkaa, joka saa värillisen lakan pysymään pidempään paikoillaan. Tämä tuote on ollut kyllä erittäin positiivinen yllätys kolmen euron lakaksi!

Mitä tykkäsitte? Onko teillä kenties samanlaisia kokemuksia näistä tuotteista?

- Viivi

12 comments :

  1. Super kivan värisiä nuo Essien lakat! Ja ihana blogi sulla, jään niin seurailemaan<3

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, samoilla linjoilla oon sun kanssa! Ihana kuulla, toivottavasti tykkäät jatkossakin <3

      Delete
  2. Tuo Essencen geelilakka lähtee kyllä ehdottomasti testiin, kiitos vinkistä! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä kestä! SIinä kyllä mun mielestä hinta-laatusuhde kohdillaan :D

      Delete
  3. Ihanan sävyset lakat! Tahtoo vaikken lakkaile ikinä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kiitos Sofia! Noi on kyllä kivoja, että niitä vois omistaa lukuisia :D

      Delete
  4. Ihania :)

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Haha apua! Noiden kirjojen Lauren Conrad oli yläasteella mun idoli ja hamstrasin noi kirjat käsiini... Edelleen niin kaunis nainen ja jotenkin ihanan vahva persoona! :-) Mä en edes suostu käyttämään muita kynsilakkoja kuin noita essien lakkoja, ja omistankin toisen noista sinun nudeista sävyistä! Mä oon ollut myös tosi tyytyväinen nyxiin ja erityisesti sen hinta-laatusuhteeseen kaikista negatiivisista arvosteluista huolimatta! Noi huulilakat ei yhtään kuivata huulia, vaikka niitä täytyykin lisäillä jatkuvasti! Ja sävyt on mitä upeimpia! <3 Vielä ku saataisiin niitä lingerieitä enemmän kauppoihin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Maija kivasta kommentissa! Oon kyllä sun kanssa ihan samaa mieltä noista kaikista jutuista, heh. Mullakin oli jossain vaiheessa kunnon Lauren Conrad-jakso ja silloin tuli just ostettua noita kirjoja. Ei kyllä voi kieltää ton naisen ihailtavuutta, kaunis ja vahva todellakin! Mulla on käynyt vähän sama juttu noitten Essien lakkojen kanssa. Tuntuu, että kaikkii muut lakat sottaa eikä meinaa kuivua ollenkaan. <3

      Delete
  6. En ole vieläkään kokeillut tuota Nyxiä! Täytyisi ehkä vihdoin ja viimein kokeilla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi no sitten suositellen ehdottomasti testaamaan. Musta tuli Nyx-addikti noiden parin tuotteen kokeilun jälkeen! :D

      Delete