11 September 2016

MAKEUP ROUTINE

Iltoja kaikkiTulin näin sunnuntai-illasta vähän päivittämään blogia. Yritän saada tehtyä tän homman nopeesti, sillä kokeisiinkin pitäis tänään lukea. Koeviikko nimittäin alkaa jo lähestymään vauhdilla. Päivän aiheena olis kurkistus mun meikkirutiineihin. Mun on pitänyt jo vaikka kuinka kauan tehdä postaus tästä aiheesta, ja nyt viimeinkin pääsette lukemaan vaihe vaiheelta miten yleensä laitan kasvoni kuntoon. Tykkään pitää mun arkimeikin mahdollisimman yksinkertaisen ja helppona ja olisi kiva kuulla miten te yleensä meikkaatte arkeen.

makeup
Step 1 L'oréalin mineraali meikkipuuteri on pelastanut mun kiireiset arkiaamut, sillä tässä tuotteessa yhdistyy sekä meikkivoide että puuteri ja se on nopea levittää. Tykkään käyttää kyseistä tuotetta senkin takia, että se on kevyt ja antaa ihon hengittää, mutta silti peittää tarpeeksi.
Step 2 Dermosilin valokynällä peitän tumman silmänaluset sekä korostan kasvojen korkeimpia kohtia.
Step 3 Dermosilin aurinkopuuteria ja MaxFactorin poskipunaa antamaan kasvoille väriä ja hehkua.
make.up
Step 4 Kulmat kondikseen IsaDoran kulmapaletin sekä Lumenen kulmageelin avulla. Dyroyn kulmaharja ja -sivellin on ollut aivan huippuja.
make_up
Step 5 Luomilla käytän Goshin luomiväripaletista valkoista, sen vieressä olevaa vaaleaa väriä sekä vaaleanruskeaa luomiväriä.
Step 6 Mulla on ripsissä kestoväri, joten pelkkä ripsien taivutus riittää. Välillä teen rajauksen Maybelinen nestemäisellä rajauskynällä.

Tykkäsittekö tän tyyppisestä postauksesta? 

- Viivi ♥ 

4 comments :

  1. Nää postaukset on ihan mahtavia blogeissa! :) Tykkäsin<3 Toi Goshin luomiväripaletti on upea<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista <3 Oon kans diggaillu tosta paletista, toimii! :D

      Delete
  2. Mun on jo jonkun aikaa pitänyt kokeilla tota meikkipuuteria, vaikuttanut tosi mielenkiintoselta! Ehkä tän myötä sen kotiutan :-) ihanan luonnollisen kuulosen meikin loihdit itelles, just semmosen jonkalaisesta itekin tykkään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toi on siis aivan mun luottotuote ja kiireellisten aamujen pelastaja. En varmaan pärjäis enää ilman sitä :D Kiitos paljon! :)

      Delete