23 March 2016

NEW FAVORITE

Tervehdys Päivän päätteeksi tulin jakamaan lähipäivien kuulumisia. Vilinää riittää niin koulussa kuin sen ulkopuolellakin. Valtakunnalliset kokeet tulossa, näytelmäkässärin työstäminen, äikän lopputyön kirjoittaminen ja sen sellaista. Haluan siitä huolimatta kuitenkin päivittää blogia ja pitää postausrytmiä yllä. 

Huomenna alkaa pääsiäisloma, josta oon innoissani, sillä luvassa on reissu Ruotsiin. Taisinkin jo mainita siitä edellisessä postauksessa. Lähdetään pitkän viikonlopun ajaksi länsinaapuriin serkkujen kanssa. Viime kerrasta Tukholmassa onkin vierähtänyt jo muutama vuosi, joten on kiva päästä näkemään paikkoja. Luvassa on luultavasti shoppailua, kaupungilla kiertelyä, syömistä ja hauskanpitoa. Kameralla koitan räpsiä paljon kuvia ja yksi postauskin on jo suunnitteilla reissuun liittyen. 

IMG_6945

Tässä samalla haluaisin jakaa teille maittavan ja terveellisen välipalavinkin! Eilen kotiin tultuani suuntasin keittiöön nälän kurniessa vatsassa. Päätin tehdä itselleni välipalaksi herkullista vadelmasmoothieta, jossa käytin Alpron uutta Go On-soijarahkaa. Tästä tuli kertaheitolla mun uusi lemppari smoothie. Maistuvan smoothien kanssa söin ruisleipää avokadolla. Suosittelen testaamaan!

Vadelmasmoothie sisälsi:
- Vadelmia
- Banaani
- Alpro Go On-soijarahkaa
- Kookosmaitoa
- (Kanelia)
- (Päälle kookoshiutaleita)

IMG_6967
IMG_6988
Millaisia suunnitelmia teiltä löytyy pääsiäiselle? Entä mitä teidän lempismoothie sisältää?


-Viivi 

6 comments :

  1. Näyttää niin hyvälle, että tuota on ehdottomasti testattava! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, suosittelen testaamaan :)

      Delete
  2. Pakko kokeilla nyt pääsiäisen aikana!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    ReplyDelete
  3. Mielenkiinnosta Googlettelin kaimojen blogeja ja päädyin sitä kautta myös tänne. :D

    Mä oon kans kova tekeen smootheita ja OBH Nordican Smoothie Twister on ollu sen takia kyl korvaamaton! Tykkään kans tosi lujaa käyttää vadelmia ku niissä on mansikoita raikkaampi ja sillee "kirpeempi" maku. Mun blogista löytyy pari ohjetta, mut siis suosittelen heittään smoothieiden joukkoon pellavasiemenrouhetta aina ku vaan pystyy - terveellistä ja ruokaisaa. :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kiva, että löysit tänne!

      Kiitos kivasta kommentista. Käyn ehdottomasti kurkistamassa sun blogia ja tsekaamassa smoothie ohjeet :)

      Delete