07 March 2016

IN / OUT

Moikka ♥ Jälleen ollaan blogin ja uuden postauksen parissa. Luulen, että tästä hiljalleen rupeen saamaan taas rytmin täällä paikoilleen. Edelliseen postaukseen jätettiinkin muutamia hauskoja ideoita, joita toki saa käydä kirjoittamassa vielä lisääkin. Sain kommenteista paljon apua, ja samalla omatkin ajatukset lähti taas laukkaamaan. Ensimmäisenä toiveiden joukosta poimin In/Out-postauksen, joita on näkynyt paljon useissa eri blogeissa ja mielenkiinnosta halusin toteuttaa oman version kyseisestä postauksesta. Haluan muistuttaa, että kaikki on omia mielipiteitäni eikä tarkoituksena ole loukata ketään. Saatte ihan rauhassa olla näistä asioista sitä mieltä mitä ootte. Jokaisella on omat mielipiteensä ja niin sen pitää ollakin.

IN
Adidas Superstar
Nämä kengät on yksinkertaisuudessaan niin upeat. Yhdet parit kokovalkoisena onkin siis ostoslistan  kärjessä ehdottomana ykkösenä. Jos odottelis vielä vähän pidemmälle kevääseen ja sitten kävis hankkimassa itselle nämä unelmat! 
INOUT

Kevään odotus
Siitä huolimatta, että tykkäänkin talvesta, odotan jo kovasti kevättä ja oon siihen aivan valmis. Kevät on niin ihanan inspiroivaa aikaa. Aurinkoiset ja lämpimämmät kelit, kevään tuoksu, motivaation sekä inspiraation määrä, vaatekerrosten vähentäminen, kevätpukeutuminen, valo, luonnon herääminen ja ylipäätään se fiilis on aivan mahtava  Tule jo kevät!

INOUT6

Pörröiset palloavaimenperät
Nää on kauniita ja aivan ylisuloisia, joten myös tällainen löytyy ostoslistalta. Oon pitkään etsinyt omaan kappaletta tuloksetta. Eli jos satutte tietämään mistä näitä saisi, kertokaahan mulle vinkkejä!

INOUT3

OUT
Mattaiset tummat huulet
Tähän trendiin en oo päässyt mukaan eikä se miellytä kamalasti mun silmää. Tietysti riippuu ihmisestä mikä kenellekin sopii, mutta esim. mulle ei sovi tuon väriset huulet olenkaan. Se saattaa olla syy siihen miksi tämä trendi ei muhun uppoa eritysen hyvin. Propsit kuitenkin niille, jotka käyttävät huulillaan rohkeasti näitä sävyjä.

INOUT4

Leveälahkeiset housut
Leveälahkeisia farkkuja näkee aina tietyin väliajoin esim. eri muotilehdissä, mutta en oo koskaan lämminnyt niille. En tiedä mikä niissä mättää, mutta en vaan millään osaa kuvitella itseäni kyseisissä housuissa.

INOUT5

Ryppyiset vaatteet
Vaikka olisi miten hieno asuyhdistelmä, mutta vaatteet on ryppyiset, asu ei näytä kovin hyvältä. Ryppyiset vaatteet saa aikaan "halvan" vaikutelman ja saa asun näyttämään epäsiistiltä.

No, mitä piditte tästä mun versiosta? Haluutteko jatkossa lisää samanlaisia postauksia?

-Viivi 

10 comments :

 1. Noita pörröisiä avaimenperiä saa Ginatricotista, maksoi vain noin 8€ :)

  ReplyDelete
 2. Noita avaimenperiä saa ginasta 8€ :)

  ReplyDelete
 3. Kiva postaus! :)

  ReplyDelete
 4. Stockalla on! Michael Kors myy ainakin kahdessa eri värissä tuollaista laukkukorua. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Täytyypä käydä kurkkaamassa siellä :)

   Delete
 5. Tosi kiva postaus, liityin lukijaksi :)


  http://neeacamillaa.blogspot.fi

  ReplyDelete