04 February 2018

MY WEEK

Heippa Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu. Mä oon ainaki saanut rentoutua stressaavan koeviikon jälkeen. Ajattelin tänään tulla jakamaan teille jonkinlaisen koosteen kuluneesta viikosta. Hope you like it!

Maanantai Vapaapäivä! Päivä kuluu aikalailla vain makoillessa ja levätessä. Illalla otan esille yh:n kirjan ja opiskelen koealueen viimeiset aiheet tiistain koetta varten. Lukemisen jälkeen meen tekemään käsitreenin salille.

IMG_3867


Tiistai Koeviikon eka koe, joka on aika nopeasti ohi. Koulun jälkeen salille ja illalla autokoulun ekat teoriatunnit. Soittotunti jää välistä heikon olon takia.

Keskiviikko Ruotsin koe, uuden postauksen kirjoittamista. Ennen treenejä kiertelen Stockmannilla tekemässä meikkihankintoja wanhoja varten.

Torstai Koeviikko alkaa jo hiukan väsyttämään. Onneksi tän päivän matikan kokeen jälkeen on enää yksi koe jäljellä. Illalla treenit, jonka jälkeen kotiin nukkumaan.

IMG_3912

Perjantai Viimeinenkin koe ohi. Iso helpotus, kun ei tarvi enää stressata kokeita. Illalla takaisin Tampereelle syömään ja leffaan. Käydään katsomassa Veljeni Vartija, joka ei ainakaan mulle tuottanut pettymystä.

Lauantai Ihanaa, kun saa taas nukkua pitkään ja kuitata univelkoja pois. Tyttöjenilta, johon sisältyy mm. Emma Gaalan seuraamista.

Sunnuntai Chilli päivä taas, jolle ei oo mitään suurempia suunnitelmia. Jalkatreeni salilla ja postauksen kirjoittelua. Keli on niin kiva, että lähen ulos hetkeksi myös kuvaamaan.

IMG_3866
Leather jacket – Mango / Blouse– Vila / Scarf –Kappahl / Jeans – GinaTricot / Shoes – Nike

Miten teidän viikko meni?

- Viivi 

10 comments :

  1. Ihana postaus! Oma viikkonikin meni ihan hyvin :) Veljeni vartija- leffa ei tuottanut itsellenikään pettymystä, kun sen jo ennakkoon kävin katsomassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Vilma <3 Kiva kuulla, että sullakin on mennyt hyvin ja että leffa iski myös suhun!

      Delete
  2. Aivan ihania kuvia susta <3!
    Kävin myös viime viikolla katsomassa Veljeni vartija -leffan ja se iski myös muhun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitoksia <3 Hauska, että siellä on muitakin jotka tykkäsivät leffasta!

      Delete
  3. Tosi kivoja kuvia! Ja ite pidin tuosta leffasta todella paljon :-)

    ReplyDelete
  4. Ihanan rento postaus ja älyttömän upeat kuvat! Onkin jostain syystä hetki kulunut etten oo kommentoinut... (:

    ReplyDelete
  5. Ihana asu! ja oikein kiva kuvauspaikka, minkä ansioista kuvat ovat oikein toimivia :-) Ainoa mikä pistää silmään ja ei iske yhtään, on paljaat nilkat lunta vasten. Mutta eipä kaikkien muotijuttujen tarvitse kaikkia miellyttääkkään! :)

    www.hennam.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia Henna, tästä kommentista jäi oikein hyvä mieli! Täytyy myöntää, että mulla on paljon opeteltavaa tuossa asiassa. En vaan tiedä miksi mun on niin vaikea käyttää talvikenkiä :D

      Delete