10 September 2017

BEAUTY FAVS

Hey Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana viikonloppu ja sunnuntai. Mun sunnuntaipäivä on mennyt ihan vaan kotona oleskellessa ja voimia kerätessä. Oon ollut super väsynyt koko viikonlopun, mutta tänään onneksi kerkesin ottamaan pienet päikkärit. Räpsin myös kuvat uutta postausta varten ja tulin jakamaan teille muutamia kosmetiikka suosikkeja. Osa näistä on ollut mulla käytössä jo piiitkän ja pari tuotetta on hiukan uudempia lemppareita.

Hopefully you all have had a wonderful weekend and sunday. I spent my sunday at home by just chilling. I have been super tired this whole weekend but luckily I was able to take a little nap today. I also took photos for a new post. I came to share you few of my cosmetic favorites. I have used some of these products for a really long time and couple of the products are little bit newer favorites.

IMG_3113

Ekana mun meikkivoidesuosikki, josta on muototunut luottotuote. Tää Lumenen oil-free matte -meikkivoide peittää tarpeeksi, ei tunnu tunkkaiselta ja peittää ihon punaisuutta uskomattoman hyvin. Meikkivoide levittyy iholle tasaisesti ja nopeasti Real Techniquesin Stippling brushin avulla. Kolmas meikkisuosikki on NYXin Micro brow pencil, jonka avulla kulmien tekeminen sujuu vaivatta.

First I have my favorite foundation. This Oil-free matte foundation from Lumene gives enough coverage, doesn't feel too heavy and covers redness on the skin incredible well. To put the foundation on I use this Real Techniques Stippling brush. The third makeup favorite is Micro brow pencil from NYX. You can draw your brows so easily with it.

IMG_3094

Seuraavat kaksi suosikkia on peräisin Nycin reissulta. Essien lakka sävyssä Go Go Geisha on ollut kesästä asti mun lempikynsilakka ja sen näkeekin usein mun kynsistä. Apu kuiville käsille löytyy The body shopin käsirasvasta, jonka mansikkainen tuoksu on ihana makea.

The next two favorites are from our trip to Nyc. Essie's nail polish in the shade Go Go Geisha has been my favorite nail polish since the summer. For the dry hand I like to use this strawberry hand cream from The body shop. It's smells so sweet!

IMG_3107

Ja vielä viimeisenä kuivashampoo, jonka nimeen oon vannonut jo useita vuosia. Tässä tuotteessa on todellakin hinta-laatusuhde kohdillaan. Cameleon kuivashampoo on valehtelematta parasta käyttämääni kuivashampoota tähän mennessä ja pullolla on hintaa about kolme euroa!

And the last product is a dry shampoo that I have been using for years. The quality-price ratio in this product is excellent. This bottle costs only about three euros and to be honest Cameleo's dry shampoo is the best I have ever used!

Millaisia kosmetiikkakestosuosikkeja teillä on? / What are your favorite cosmetic products of all the time?

- Viivi 

4 comments :

 1. Tuo meikkivoide on myös oma lempparini! Niin hyvä tuote, ja lisäksi löytyy sävy 00 joka on tarpeeksi vaalea miulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No jep, oon niin tyytyväinen, että oon löytäny tälläsen luottotuotteen ja kiva jos joku muukin on samoilla linjoilla :D

   Delete
 2. Toi TBS:n mansikkakäsirasva on niin mahtava! <3

  ReplyDelete