18 May 2016

SPRING SHOPPING

Iltoja Vihdoin oikea fiilis blogin ylläpitämiseen alkaa palailla. Koko kevät on vedetty aikamoisella vauhdilla ja välillä on tuntunut, ettei pää pysy millään mukana. Kaikki isot asiat on nyt hoidettuina ja näiden rutistusten jälkeen mun aivot on tarvinnut happea. Siitä johtuen täällä on ollut aika hiljaista. Jäljellä olevat koulupäivät on kuitenkin melkein laskettavissa sormilla, joten onneksi pian pääsee lomailemaan ja rentoutumaan. 

Mutta päivän aihe on kuitenkin jotain muuta. Otsikostahan voi jo arvata mistä on kyse. Kävin viikonloppuna kiertelemässä kaupoilla metsästäen muutamia juttuja. Pääasiassa etsin kevätjuhlamekkoa ja bikineitä kesäksi. Postaukseen kuitenkin tällä kertaa päätyi vähän erilaisia ostoksia, mutta lupaan, ettää tulette näkemään mekon sekä bikinit myöhemmin täällä blogissa. 

IMG_4351

Saan joka kerta aivan älyttömän sisustusinspiraation H&M:n home-osastolla. Siellä tuleekin pyörittyä aina ikuisuus, niin myös tällä kertaa. Pitän pohdinnan ja tuotteiden vertailun jälkeen kiikutin kassalle kauniin tuoksukynttilän sekä taustalla näkyvän kuviodun koristetyynyliinan.

IMG_4394

Siitä taitaa olla jo jonkin aikaa, kun viimeksi lähdin Kappahlista jotakin mukanani. Nyt kuitenkin löysin kaksi juuri mun tyylistä paitaa. Toinen on perus valkoinen T-paita ja toinen on aivan ihana sini-valkoraitainen neule

IMG_4391

Vielä pari kosmetiikkahankintaa. En edes muista kauanko mulla kesti hankkia uusi kulmageeli edellisen loputtua. Noh, nyt sellaisen sain hankittua ja päädyin tuttuun & turvalliseen Lumenen geeliin. Vielä kaveriksi Revlonin irtoripset.

Löytyykö sieltä muitakin Lumenen kulmageeliin vannoutuneita vai onko teillä jokin muu suosikki?

- Viivi  

11 comments :

  1. Tosi kivoja juttuja löytyi :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Tuo Lumenen kulmageeli on ihan paras! :) Tosi kivoja ostoksia sulla! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahtavaa, kun löytyy muitakin siitä pitäviä! :)

      Delete
  4. Tosi kivoja ostoksia ja kivat kuvat!

    ReplyDelete
  5. Oi miten ihania ostoksia :-) Itse käytän lorealin kulmageeliä ja olen tykännyt siitä tosi paljon!

    Janica K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Kiva kuulla, ehkä kokeilen sitä sitten seuraavaksi jos joskus kyllästyn tuohon Lumenen geeliin :D

      Delete
  6. Mä niin tartten tuollaisen raidallisen neuleen, se olisi täydellinen kesäiltoihin <3 Ps. Ihanan pirteä blogi sulla! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmh, se on kyllä aivan ihana! Voi kiitos paljon <3

      Delete