10 January 2016

YESTERDAY'S SHOPPING

MoikkEkoista koulupäivistä loman jälkeen selvitty ja viikonloppu on vietetty rennoissa merkeissä. Eilen suunnattiin kohti Tampereen Ikeaa, jonka jälkeen oli vuorossa kiertelyä Ideaparkin kaupoissa. Löysin muutamia okein kivoja juttuja, joista olin niin innoissani, että otin aamulla kameran käteen kuvasin pitkästä aikaa ostoksiani postausta varten. Musta oli oikein mukavaa toteuttaa jälleen ostospostausta. Toivottavasti te nautitte sen lukemisesta!

IMG_2713

Vihdoin mulla on vaaterekki! Oon jo ties kuinka kauan haaveillun tällaisesta. Eilen Ikeassa eteeni sitten osui tämä yksilö, joka lähti sen kummempia pohtimatta mukaan. Rekki tuo vaatteineen ihanan lisäyksen huoneeseeni sekä mun mielestä sopii tänne paljon paremmin, kuin sen paikalla ennen ollut lipasto.


Ikeasta lähti mukaan myös uusi lipasto. En osannut kuvitella sen sopivan näin hyvin tänne huoneeseen. Oon ihaillut sitä siitä asti, kun sain suoritettua sen kokoamisen. Kyseisessä prosessissa meni hieman pidempään kuin ajattelin ja välillä meinasi hermot kiristyä, kun ruuvasin osia väärinpäin ja jouduin tekemään jotkin kohdat useampaan otteeseen..  Halusin aluksi kokonaan valkoisen pöydän, mutta nuo vaaleanruskeet kohdat onkin aivan ihanat ja sointuu hyvin yhteen sängyn päällä olevien koristetyynyjen kanssa.

IMG_2755

Valkoiset paidat on mun heikkous ja olikin jollain tapaa todella yllättävää, että tämäkin yksilö päätyi mun vaatekaappiin valkoisena. Kyseinen hankinta on itse asiassa tehty jo tiistaina, jolloin löysin sen alennustangosta Cubukselta.

IMG_2752

Lisää paitoja! Löysin myös pitkän etsinnän jälkeen juurin sopivan vaaleansinisen sekä niiin älyttömän mukavan tuntuisen kauluspaidan Vilasta. Toinen valkoinen paita, jossa on kaunis vetoketju niskassa on Cubuksesta sekin.

IMG_2733

Koko syksyn mulla oli ostoslistalla pieni meikkipussi, joka mahtuisi kätevästi laukkuun pitämään päivän aikana tarvittavat meikit siististi yhdessä paikassa. Nyt sellainenkin osui mun silmään. Suloinen kultainen We Care Icon:in meikkipussi löytyi Emotionista.

Ootteko te tehnyt hyviä löytöjä alennusmyynneistä? Mitä tykkäsitte tästä postauksesta?

- Viivi 

18 comments :

  1. Tosi kiva postaus ja ihania löytöjä!♥ Muistatko yhtään mistä toi Jutan voimaa -kirja on ja mitä se suunnilleen makso? Ite löysin aleista ainakin ihan sika kivat farkut Vilasta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Taru♥ Sain kyseisen kirjan joululahjaksi, joten en tiedä hinnasta, mutta arvelen sen olevan hankittu Akateemisesta kirjakaupasta. Oon nähnyt niitä myös muissa kirjakaupoissa.

      Delete
  2. Tosi ihania kuvia otat! Tulee ihan inspiroitunut olo itsellekin :) Kivoja löytöjä oot myös tehnyt! Mäkin mietin tuota Jutan kirjan hintaa, ja osaisitko suositella sitä jo jos olet alottanut lukemaan?
    ☞Life à la Annika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi apua, kiitos ihanasta kommentista! Tulin ihan älyttömän hyvälle tuulelle lukiessani tätä♥
      Todellakin suositelen sitä. Teksti on helppoa luettavaa myös tällaiselle ihmiselle, joka ei yleensä lue kirjoja, sisältö on monipuolinen ja kiinnostava ja kirja sisältää paljon upeita kuvia. Googlaamalla löysin erilaisia hintoja, jotka oli suunnilleen 25€ pintaan, tarkalleen en osaa valitettavasti sanoa:)

      Delete
  3. Ite en oo löytäny mitään alennuksesta, niin tätä mun tuuria! Mutta toosi kivoja jutskia :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No harmi! Mullakin käy yleensä niin, että joko ei löydy kivoja vaatteita tai sitten on koot lopussa. Kiitti paljon ♥

      Delete
  4. Ihania löytöjä oot tehnyt! Mulla on tuo samainen vaaterekki ja se on kyllä niin simppelin kaunis ❤️

    http://miramarian.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Mira♥ Oon samaa mieltä ja uskon sen olevan myös avuksi kiireisinä aamuina sekä mun vaatekriiseissä :D

      Delete
  5. Täytyy sanoo että hyviä postauksia sulla blogissasi, parasta että löytyy myös kuvia. Joita on kiva katsella, samalla kun tsekkaa sun postauksia :) Jatka samaan malliin vaaan :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia! Hyvä, että mielyttää sun silmää ja sopii postausten joukkoon :)

      Delete
  6. Toi vaaterekki on kyllä ihana, mulla on just samanlainen :)


    elamanikuvina.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla! Mäki tykkään siitä hurjan paljon :)

      Delete
  7. Tykkään tosi paljon näistä sun blogin kuvista! Tää postaus oli myös kiva ja hyviä juttuja oot löytänyt :-) Mikä kamera sulla muuten on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Jenni ihanasta kommentista. Jatketaan siis samaan malliin :) Canon EOS 600D:llä kuvaan.

      Delete
  8. Vitsi tollanen vaaterekki olis ihana! :)

    emiliawilhelmiina.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se kyllä on nyt jo ollut kovassa käytössä ja oon todennut sen todella käteväksi! :)

      Delete