07 August 2014

BACK TO SCHOOL #1

Heippa! Attelin, että teen sittenkin sen Rodoksen ostospostauksen sijasta tehdä vielä tän viikon aikana muutaman täälläsen 'Back to school' tyypisen postauksen. Ekana päätin toteuttaa Viivin idean. Eli koululaukun sisältö-postauksen. En oo vielä ihan varma mitä laukkua tai reppua tuun koulussa tänä vuonna käyttämään, joten siitä ei nyt sitten oo kuvaa. Näiden tavaroiden lisäksi mitä postauksessa näkyy, mulla on tietysti koulukirjat mukana laukussa.


 Puhelin ja kuulokkeet. Kotimatkalla on kiva kuunnella musaa päivän päätteeks. Eikä avaimia saa unohtaa.


Vihko, johon voi kirjoitella kaikki tärkeet ja muistettavat asiat, niinkun tulevat kokeet yms. Ja toinen syy miks pidän vihkoo mukana: jos aika alkaa käymään pitkäks tunnilla, voi vihkoon piirtää tai tuhertaa jotain. Kalenteri mulla on aina satunnaisesti mukana koulussa.


 Penaali, josta löytyy erilaisia kyniä, yliviivaustusseja, viivotin, pyyhekumeja, irtolyijyä ja mitä penaalissa nyt tarvii olla.


 Vesipullo, koska nestetasapainosta on tärkeä pitää huolta.


 Harja ja pieni meikkipussi. Meikkipussissa mulla on yleensä koulussa mukana peitepuikko, puuteria, huulirasva, ponnareita, pinnejä, terveyssiteitä ja deodorantti(erityisen tärkee liikkapäivinä)


Vielä purkkaa ja nenäliinoja. Ja jos on liikuntaa, niin liikuntavaatteet.

Toivottavasti tykkäsitte. Jos teillä on toiveita tai ideoita millaisia kouluun paluu henkisiä postauksia haluisitte, jättäkää ihmeessä kommenttia tohon alas! Tämän ja tulevien postauksien myötä haluun toivottaa kaikille hyvää alkavaa kouluvuotta! -Viivi

9 comments :

  1. Sait sit ny uuden lukijan blogiisi :D sun kuvat on juuri hyvänkokoisia ja laatu on myös tosi hyvä.
    Eikä tekstiä ole liikaa :)

    www.kingofdominoes.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Kiva, että mielyttää:)

      Delete
  2. anteeksi mainostus, mutta olisi kiva jos kävisit kurkkaamassa http://saralindbohm.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  3. sori, mutta miten oot saanut tohon osoitteen eteen tollasen sydämen? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Etsi netistä joku kuva/logo yms. jonka siihen haluut ja tallenna. Mee muokkaamaan blogin ulkoasua, avaa kaikista ylimmäisenä oleva 'Favicon', sieltä vain valitset kyseisen kuvan ja tallennat. Kuva ei välttämättä heti tule näkyviin, mullakin meni pari päivää siinä. Toivottavasti ymmärsit edes jotenkin :D

      Delete